Streama Formula 1

För att kunna streama Formel 1 i Sverige måste du ha ett abonnemang hos en online-leverantör som erbjuder den här tjänsten. Det finns många leverantörer som erbjuder denna typ av abonnemang, så se till att shoppa runt och hitta det bästa för dig.

När du har hittat en leverantör är det bara att registrera dig och logga in. Sök sedan efter den kanal eller det lopp som du vill titta på. Du bör kunna hitta vad du söker lätt. Om inte, försök att leta i sportsektionen.

När du har hittat den kanal eller det lopp du vill titta på klickar du bara på den och njuter! Se till att ha en bra internetuppkoppling så att du inte missar något av det som händer.

  1. F1 TV
  2. Viaplay
  3. Viasat

F1 TV

F1 TV är en prenumerationstjänst som erbjuder live- och on demand-streaming av Formel 1-tävlingar.

F1 TV Access kostar 2,99 dollar/månad eller 26,99 dollar/år för nya abonnenter.

Hur registrerar jag mig? Gå bara till deras webbplats och registrera dig. Du kan använda ditt kreditkort, PayPal eller Apple Pay. Eller klicka här.

Vad får jag? F1 TV Access ger dig direktsändning av alla Formel 1-tävlingar och träningspass samt tillgång till videoinnehåll och höjdpunkter på begäran. Du får också exklusiva funktioner som liveförarspårning och radiokommentarer.

Viaplay

Viaplay är en streamingtjänst som erbjuder live- och on demand-streaming av många sporter, inklusive Formel 1. Ett Viaplay-abonnemang börjar på 79 kr per månad. Men om om du vill se Formel 1-tävlingar live måste du köpa Sportpaketet, som kostar 449 kr per månad.

Vad får jag? Med ett Viaplay-abonnemang får du tillgång till live- och on-demand-streaming av många sporter, inklusive Formel 1. Du får också en gratis provperiod på 7 dagar.

Viasat

Viasat är en satellit-tv-leverantör som erbjuder live- och on-demand-streaming av Formel 1-tävlingar. Ett Viasat-abonnemang för att se Formel 1-tävlingar live kostar ca 700 kr per månad då du behöver köpa Sportpaketet.

Vad får jag? Med ett Viasat Sports-abonnemang kan du se alla Formel 1-tävlingar live på TV. Du får också tillgång till videoinnehåll och höjdpunkter på begäran.

Så där har du det! Tre sätt att streama Formel 1 i Sverige. Se till att shoppa runt och hitta det bästa alternativet för dig. Och njut av loppet!

Lämna en kommentar